Sukre Bakery

Utraditionelt bageri i hjertet af Horsens

Sukre Bakery er et utraditionelt, lokalt bageri med beliggenhed i Horsens Centrum. Sukre Bakery er kendte for deres absolut unikke fødselsdagskager, bryllupskager og kager til andre specielle lejligheder. Indehaver Kinda er passioneret omkring bageriet, hun kan et hav af forskellige bage-teknikker og hun bager kun med friske danske råvarer.

"Jeg går ind for konstant udvikling og jeg bliver bedre dag for dag. Det gør jeg, fordi jeg ønsker at give mine kunder noget ekstraordinært og helt exceptionelt" Kinga

Fra drøm til virkelighed

Historien begyndte i 2016, da den simple hobbybagning derhjemme blev til drømmen om “en dag at åbne eget bageri”. Årevis af selvlæring, øvelse og en stor mængde selvmotivation hjalp drømmen på vej mod virkeligheden. I august 2020 kom de første kunder endelig ind igennem dørene i bageriet i Graven i Horsens.

I bageriet

Dagligt bagværk og kager til særlige lejligheder er de to centrale produkter hos Sukre Bakery. Kunderne har mulighed for både take away og at sidde i bageriet og nyde forskellige typer friskbagte kager så som: cheesecake, gulerodskage, chokoladekage, frugtige mousse-kager, moderne franske desserter og klassiske danske kager med et moderne twist. Derudover er der mulighed for specielle varme drikke så som: forskellige kaffe typer, varm kakao og exceptionelle sæson-teer, som kan være en perfekt kombination sammen med et stykke friskbagt kage.

Kage til den store dag

Alle vores kager er unikke og eksklusive – designet er tilpasset til dine ønsker og behov.

10 portioners kage: 650 kr

12 portioners kage: 800 kr

15 portioners kage: 950 kr

Over 20 portioners kage - 60 kr/portion.

Vær opmærksom på, at prisen kan variere alt efter mængden af arbejde og dekorationer.

Bestil her

Sukre Bakery


Følg med på Facebook

bubble