Papyrus - en unik specialbutik på strøget i Horsens.

Boghandleren lige midt på strøget med fokus på faglig betjening, den bedste service og et stort udvalg. Velkommen i Papyrus Bøger-Papir i hjertet af Horsens.

For indehaver Inge Pedersen er det vigtigt, trods butikkens størrelse, at udvalget er stort og alsidigt, så gæsterne i butikken undgår at gå forgæves. Papyrus bugner af varer på en måde, så det skaber en helt unik atmosfære. 

Begrebet "personlig service" en æresag

- Vi kender rigtig mange af vores gæster i butikken gennem mange år, så der bliver ofte tid til en lille snak. Det syntes vi stadig er vigtigt, både for os og for gæsterne, udtaler Inge Pedersen, der driver butikken sammen med Bjarne, der hver dag er den første på Søndergade til at åbne butikken og stille gadevarer ud. 

Udvalget er stort i payrus, blot for at nævne dele af sortimentet:

Bøger, papirvarer, kontorartikler, skrivehæfter, EDB-hæfter, printerpatroner, kopipapir, alt til skolen, masser af spil til børn og voksne, lykønskningskort, indbydelser, forskellige blade og magasiner, og sidst men ikke mindst også Tips og Lotto. 

Bøger mm. ud af huset

Bestilling af bøger og andet er også muligt med GLS til alle adresser i hele Danmark. Ved bstilling vil kunden modtage varen indenfor 1-3 dage. Kontakt os på telefon 7561 0144 eller mail papyrus@bogpost.dk 

Åbningstider

Mandag til orsdag kl. 9.30 - 17.30 
Fredag kl. 9.30 - 18.00
Lørdag kl. 9.30 - 14.00

På gensyn i Papyrus Bøger-Papir
Inge & Bjarne


Følg med på Facebook

bubblemedia