Restaurant MØHR

Mad lavet med passion, respekt og nysgerrighed

Midt i byens hjerte, finder du Restaurant Møhr. Vores allerfineste arbejde er at give en oplevelse udover det sædvanlige, som man ikke lige glemmer.

Fokus på gode råvarer og udvikling

Vi hos Restaurant Møhr, elsker at udforske nye smage. Vi bruger meget tid på at teste, udvikle og til tider starte helt forfra, for at få det bedste resultat muligt.

Vores mad er norm fri, med det mener vi at vi ikke har lagt os fast på noget specifik køkken som det franske eller nordiske, et verdenskøkken om man vil. 

På trods af at vi har lagt vores “madstil”, har vi daglige snakke med leverandører og nye producenter, for at vi kan få de bedste danske råvarer sæsonen har at byde på.

Når du sætter dig til rette, har komfort været højeste prioritet. Glæd dig til at svømme væk i vores store læderstole fra det lille hollandske designfirma, Jess. Vores sofaer er af samme højkvalitetslæder, der stammer fra en lille race af vandbøfler. Vores belysning er ført gennem 132 meter kobberrør, der flugter sig over vores lofter, ned af vægge, ud på det unikke toilet og ned i vinkælderen. Langt det meste er specialbygget til stedet. Råt, enkelt og gennemført. Gå på opdagelse her på siden i vores menukort, vinkort og galleri men husk at booke et bord, så du kan få hele oplevelsen med. Vi glæder os til at forkæle jer.

Selskaber

Hos MØHR har vi lagt meget energi i indretning og stemning og kan derfor danne de perfekte rammer for dit selskab. MØHR har 3 etager, hvor i på hver etage vil opleve forskellige stemninger dog med samme rode tråd.

Send en forespørgsel på selskab@msteak.dk så finder vi sammen den bedste menu og de bedste rammer for DIT selskab.

 


Følg med på Facebook

bubble