MØHR

Horsens' moderne steakhouse. 

- med et menukort bygget på de amerikanske traditioner, hvor store steaks, sides og saucer er i fokus. Vores 8 udskæringer er valgt med omhu fra det bedste kvæg i Danmark og resten af verden.

Hos MØHR har vi 3 ord der gennemsyrer vores mad og indretning: RÅT, ENKELT & GENNEMFØRT. Disse parametre har vi krydret med kærlighed for vine samt et dedikeret personale, så vi kan give dig en uforglemmelig aften. Som supplement til vores flotte udskæringer har vi kælet for lækre forretter, grønt til steaken, hjemmelavede saucer og sides af bedste kvalitet.

Når du sætter dig til rette, har komfort været højeste prioritet. Glæd dig til at svømme væk i vores store læderstole fra det lille hollandske designfirma, Jess. Vores sofaer er af samme højkvalitetslæder, der stammer fra en lille race af vandbøfler. Vores belysning er ført gennem 132 meter kobberrør, der flugter sig over vores lofter, ned af vægge, ud på det unikke toilet og ned i vinkælderen. Langt det meste er specialbygget til stedet. Råt, enkelt og gennemført. Gå på opdagelse her på siden i vores menukort, vinkort og galleri men husk at booke et bord, så du kan få hele oplevelsen med. Vi glæder os til at forkæle jer.

Selskaber

Hos MØHR har vi lagt meget energi i indretning og stemning og kan derfor danne de perfekte rammer for dit selskab. MØHR har 3 etager, hvor i på hver etage vil opleve forskellige stemninger dog med samme rode tråd.

Send en forespørgsel på selskab@msteak.dk så finder vi sammen den bedste menu og de bedste rammer for DIT selskab.

 


Følg med på Facebook

bubble