Malerfirmaet Vinjeborg

Vi rådgiver gerne om farver, maling og vedligeholdelse

Malerfirmaet Vinjeborg i Horsens er et veletableret malerfirma, som ejes af Per Vinjeborg, der har mere end 25 års erfaring inden for malerbranchen. Malermester Per Vinjeborg udgør selv en del af teamet, og er med til at sikre dig, at din opgave bliver udført på professionel vis.

Vi holder hvad vi lover

Malerfirmaet Vinjeborg udfører malerarbejde både på timeløn og efter tilbud. Uanset hvordan vi har ingået aftalen om samarbejdet, så står vi til rådighed for sparring og rådgivning om maling mm. under hele forløbet, og vi garanterer dig, at dit malerarbejde bliver løst til tiden.

Vi tager din opgave alvorligt

Hos Malerfirmaet Vinjeborg står vi altid klar til at inlede en snak og se på opgaven, som vi gerne rådgiver og sparrer med dig om - også inden du har besluttet at vi skal udføre dit malerarbejde. 

Det er vigtigt for os, at alle vores kunder - nye som gamle - ser os som det fagligt velfunderede og erfarne malerfirma vi er. Derfor betyder det meget for os altid at overholde ingåede aftaler og afgivne tilbud.

Vi er en pålidelig virksomhed som du trygt kan overlade din opgave til, derfor er vi også en del af Danske Malermestre og De Danske Malermestres Garantiordning, som er din garanti for, at du har med er yderst professionelt firma at gøre. 

Vi rydder op efter os

Meget af det malerarbejde vi udfører foregår i private hjem. Vi ser ikke dit hjem som en byggeplads, vi respekterer, at vi arbejder på privat grund og ofte i vores kunders dagligstuer. Derfor sørger vi altid for, at vi efterlader arbejdspladsen opryddet og pæn.

Du finder mange malerfirmaer i Horsens og omegen, men vi er overbevidste om, at I aldrig vil fortryde at have valgt Malerfirmaet Vinjeborg til udførelsen af netop jeres malerarbejde.


Følg med på Facebook

bubblemedia