Lundhilds Tegnestue

– her bliver drømme til virkelighed

Arkitekturen i vores projekter er kendetegnet ved enkelhed og anvendelighed. Vi lægger stor vægt på at skabe æstetiske og funktionelle løsninger i et tæt samspil med bygherre.

Vi prioriterer et godt samarbejde med de faglige kompetencer, der indgår undervejs i processen. Vi er med bygherre hele vejen fra første møde til projektet står klar til indflytning.

Om Lundhilds Tegnestue

Lundhilds tegnestue er en lille tegnestue med et stort fokus på kvalitet i byggeriet såvel som i samspillet med bygherre og øvrige samarbejdspartnere. Vi arbejder bredt inden for faget med opgaver helt fra ombygning af mindre privatboliger til store nybyggede erhvervsprojekter.

Med udgangspunkt i bygningskunst arbejder vi med at kombinere den praktiske brug samt det sociale samvær i boligen. På Lundhilds tegnestue mener vi, at hvert rum fortjener opmærksomhed, og har potentiale til en særlig oplevelse, hvis opgaven løses med en kreativ indsigt samt respekt for konteksten. Vores redskaber er både traditionelle medier som skitser, håndtegninger og modeller samt digitale medier til animation og visualisering.

Tegnestuens kvalifikationer og kompetencer dækker både praktiske og konceptuelle opgaver med en særlig force inden for æstetik, lys og funktionalisme.

Lundhilds tegnestue har base i Stensballe, Horsens. Den dynamiske tegnestue blev etableret i 2004, og har siden gjort boligdrømme til virkelighed for mange mennesker.

Vores vision og værdier

På Lundhilds tegnestue er det vores vigtigste ambition at gøre boligdrømme til virkelighed for vores kunder. Vores målsætning er at skabe optimale rammer for menneskelig aktivitet. Boligen danner rammen om vores liv, og derfor er det afgørende, at de valg vi træffer, når vi bygger et hus, stemmer overens med de drømme og forventninger, bygherre har til resultatet.

Samarbejde er en af vores vigtigste værdier. Når du skal vælge en arkitekt til dit projekt, er tilliden og kemien afgørende. Fagligheden skal være i orden, kreativiteten skal blomstre, og det færdige resultat skal skabe værdi for dig. Vi tror på, at dialog skaber tillid, og at tillid skaber værdi.


Følg med på Facebook

bubblemedia