Legeland / KiDS Coolshop - "en rigtig legetøjsbutik" i Horsens.

Legeland / KiDS Coolshop er en stor legetøjs- og hobbybutik med et utrolig stort udvalg, lige midt i Horsens. På samme tid er butikken igennem Legeland.dk et imponerende webshop univers fyldt med alt det bedste legetøj til børn i alle aldre - og til barnlige sjæle.

Erfaringen med salg af legetøj og hobbyartikler i Legeland / KiDS Coolshop er stor. I mere 40 år er der solgt masser af legetøj i butikken i Hospitalsgade. Butikken drives i dag af Søren Nielsen, søn til Karen og Peter Nielsen. Ægteparret etablerede legetøjsbutikken i 1979 og drev butikken med stor succes indtil 2013, hvor depechen blev overdraget til Søren. 

Nøgleordene i salget af legetøj og hobbyartikler har altid været kvalitet, den gode oplevelse og den bedste service. Personalet i butikken sætter en ære i at gøre børn og forældre glade ved ethvert besøg. Samme kodeks gælder for de besøgende på webshoppen Legeland.dk.

Legeland.dk servicerer hele Danmark

I webshoppen Legeland.dk findes et kæmpe univers og udvalg af legetøj til børn i alle aldre. Såvel i den fysiske butik som i webshoppen vælges leverandører og sortiment altid med stor omhu, så børnenes behov og ønsker imødekommes bedst muligt. Sortimentet lever op til gældende regler for legetøj og alle produkter er CE godkendte kvalitetsprodukter.

Legeland.dk er kendt for:

  • Stort udvalg af legetøj og hobby
  • Alle kendte mærker i sortimentet
  • Høj service samt altid den bedste rådgivning
  • Mange specialprodukter
  • 40 års erfaring med legetøj og hobbyartikler

Legeland.dk tæller mere end 15.000 forskellige varenumre.

Når du ringer eller skriver til Legeland.dk vil du altid hurtigt få et svar...fra en rigtig legetøjsbutik!


lldkbund21768265_1456187387821670_3805024507723460679_n.jpg

 

 


Følg med på Facebook

bubble