Klinik Body & Health - vejen til bedre velvære og helbred. 

Klinik Body & Health ønsker med forskellige behandlingsformer at påvirke krop og sind, så hverdagen og livet føles lettere.

Klinik Body & Health ejes og drive af Ulla Schrøder. Ulla er uddannet sygehjælper i 1975 og har arbejdet i 15 år på et sygehus. Afdelingen var en almen medicinsk afd. med tilhørende akut medicinsk modtagelse og et lille børneafsnit, hvor der var indlagt både medicinske og kirurgiske børn.

Derudover har Ulla Schrøder erfaring gennem 10 år i ældreplejen.

Ulla er uddannet pædagog i 1998 og har i 10 år arbejdet i forskellige daginstitutioner, herunder på døgninstitutioner med bl.a. fysisk og udviklingshæmmede, samt på en døgninstitution for senhjerneskadede.

De behandlingsformer, som Ulla tilbyder, er hun veluddannet indenfor. Det handler om allergibehandling, body-SDS, klangmassage, reiki-healing, TFT og EFT, som Ulla tilbyder klienterne på klinikken i helse-STEDET. 

Body-SDS
Behandlingsformen er kropsmassage, som bl.a. hjælper på spændinger, migræne, tennisalbue, traumer, chok og stress. 

Klangmassage
For klienter, der ikke bryder sig om fysisk behandling. Hjælper bl.a. imod stress, angst, baby kolik, ubalance og ADHD. 

Reiki healing
Healingsform som er en renselse af krop, sind og ånd. Virker afstressende, genopretter balancen og ligevægt i krop og sind, opløser blokeringer i kroppen, genopretter og styrker immunitetssystemet og udrenser affaldsstoffer. 

Lydterapi
Lydterapi er en måde at hjælpe ordblinde, læsesvage, stammen, talebesvær, koncentrationsbesvær, følelsesmæssige ubalancer, hukommelsesbesvær, ADHD og m.m. Ofte er det en ubalance i hørelsen som ligger til grund for det.

Ulla Schrøder er altid klar til en snak, om hvordan hun bedst muligt kan hjælpe dig, tøv endelig ikke med at kontakte  Ulla.

Skønne omgivelser i helse-STEDET
Ulla Schrøder holder til i behandlingsmekkaet helse-STEDET i Løvenørnsgade i Horsens. I lyse og venlige lokaler, yderst velegnet i behandlingsforløbet. 

Besøg helse-STEDET her. 

Anbefalinger:

At være til klangmassage ved Ulla var en rigtig dejlig oplevelse. Lokalet var rigtig hyggelig og Ulla fik hurtig en til at føle sig godt tilpas. Det var skønt at mærke, hvordan kroppen slappede mere og mere af under behandlingen, og da jeg gik derfra, var jeg tanket op med fornyet energi. Det var første gang, jeg prøvede klangmassage men bestemt ikke sidste gang. Jeg glæder mig til at komme igen.
Mange hilsner Lena


Jeg har været ved Ulla mange gange, og fået Body-SDS. Og med den bedre kontakt til krop og sjæl, turde jeg at begive mig videre i mit liv. At det så også hjalp på alle mine fysiske skavanker, ja, det var jo en bonus!Kan stærkt anbefale Ulla. For med masser af livserfaring og solide uddannelser er man i gode hænder.
Hilsen Elsebeth

bubble