KK Healing & Terapi - vejen til din til velvære.

KK Healing & Terapi er stiftet af Karen Knudsen. Hendes hænder er fyldt med stor kraft og varme, der giver en behagelig og healende effekt. Det er en gave til klienterne.

Karen Knudsen tilbyder mange former for behandling. Det sker altid med stor hensyn og omsorg for klienten. Karens uddannelse som healingsmassør, psykoterapeut og Access Bars behandler og underviser, sikrer klienten den bedste behandling.  

KK Healing & Terapi tilbyder desuden psykoterapeutiske samtaler, Access Bars healing, kropstest, D-Tox afgiftning og udrensning, energibevistheds kropstest, Gua Sha bindevævsmassage, intuitiv healing og rygmassage, samt clairvoyance.

Karen kører også gerne ud til klienterne og giver behandling, hvis der er behov for dette.

Healingsmassage
Massagen medfører en afslappethed, giver en beroligende fornemmelse og skaber fornyet energi i kroppen. Velegnet til nakke- og skulderproblemer, seneknuder, piskesmæld, kroniske smerter og lysken skader.

Access Bars Healing og undervisning
Denne behandling hjælper dig med at slippe begrænsninger i livet og åbner op for forandringer. Oplev Access bars og få gjort op med stress, angst, depressioner, smerter, sorg, negative tanker, begrænsninger, ADHD og lign. 

Gua Sha bindevævsmassage
Gua Sha er en helbredende teknik af traditionel østasiatisk medicin. Behandlingen anvendes til bl.a. frossen skulder, piskesmæld, muskelsmerter, astma, influenza, bronkitis, hævelser og fibromyalgi. 


Følg med på Facebook

bubble