Kagehuset - håndværk lavet med præcision og kærlighed

Kagehuset er helt unik og på mange måder trendsættende indenfor brød og kager. Et besøg i butikken i Hovedgaard er fristende - det samme er det, når udsalgsstederne i Østbirk, Gedved, Egebjerg og Stensballe besøges. 

For Mette & Henrik Kjær er Kagehuset en livsstil og en stor passion. Det føles og mærkes tydeligt i det store bageri og i butikken hos Kagehuset i Hovedgaard. Et bageri der er født i Hovedgaard som "Hovedgaard Bageri" og som i 2014 ændrede navn til Kagehuset. Udover den fantastiske butik på torvet i Hovedgaard, findes Kagehuset også i Østbirk, Gedved, Egebjerg og i Stensballe. 

Friske og smagfulde oplevelser

Kagehuset tilbyder alt hvad hjertet kan begære af friske og smagfulde oplevelser, lige fra morgenbordet til aftenkaffen..

Udvalget af franskbrød, rugbrød og wienerbrød er stort og fristende. Du finder også altid et bredt udvalg af småkager, tørkager og flødekager. Har gæsterne i butikken særlige ønsker, står Kagehusets kompetente konditor klar til at kreere smukke bryllupskager, avancerede konfirmationskager, lækre fødselsdagskager og kransekager, der fuldender enhver nytårsfest - alt bygget fra bunden og udført med kærlighed til konfirmanden, fødselaren og brudeparret. 

Specialiteter

Indehaver Henrik Kjær sammenligner produktionen af brød og kager med fysik og kemi. Alt det der syntes umuligt, gøres ofte muligt i Henrik Kjær´s hænder og laboratorium, som man godt kan kalde det store bageri bag butikken.

Henrik Kjær har haft stor succes med sin helt egen surdej udgave i brødet. Ja, nærmest blevet landskendt for det i branchen. Kagehuset i Hovedgaard, Gedved, Østbirk, Egebjerg og Stensballe er et besøg værd. 

På gensyn i Kagehuset - og mærk også et strejf af julens glæder. 

Læs mere om Kagehuset her. 

 

logobundkagehuset.png


Følg med på Facebook

bubble