Byens bedste iskage til alle begivenheder i familien og til virksomheden.

Is-kagen i Graven er den "Kommunale Hofleverandør" til alle begivenheder i familien, i butikken og i virksomheder. 

Is-Kagen fokuserer på håndlavet isprodukter af høj råvarekvalitet samt i unik design. Derfor er en is-kage fra Is-kagen i Graven det perfekte valg til alle begivenheder som fødselsdage, receptioner, bryllupper, events m.fl. 

Du bestiller din is-kage på www.is-kagen.dk og afhenter den hver fredag mellem kl. 14-17.

Dessert til festen, receptionen og jubilæet
Den smagfulde is fra Is-Kagen er den perfekte afslutning på menuen til festen, receptionen eller jubilæet. Is-Kagen sætter en ære i at gøre sit håndværk med kvalitet og naturligvis gøre desserter og alt hjemmelavet is dejlig smagsfuldt. 

Til firmafest, konfirmation, rund fødselsdag, bryllup, dåb eller blot til selvforkælelse? Skriv en mail eller ring, så rådgiver Is-Kagen dig gerne!

Bliv medlem af Is-Kagens populære fordelsklub.
Ved et besøg hos Is-Kagen er risikoen for at blive afhængig ganske stor! Derfor vil et medlemskab af Is-Kagens fordelsklub klart være en fordel for dig. Du vil både spare penge og få muligheden for først at smage de nye varianter, samt som velkomst en GRATIS jordbær softice. 

Klik her, tilmeld dig og få GRATIS jordbær softice.

100% ærlighed er vigtigt
Is-Kagen er 100% ærlige om lækkerierne og deres indhold. Indehaveren Mark har en baggrund som kok på nogle af landets fineste restauranter, det ses. føles og smages fuldt ud, når du første gang og gentagne gange smager på den skønne is.  

Læs her.

Shop online på www.is-kagen.dk 

iskagen_bund_best-of-horsens.png


Følg med på Facebook

bubble