Byens bedste iskage til dig selv og alle dine kollegaer i virksomheden. Gratis jordbær softice, hvis du...? 

Is-kagen i Graven tæt på Søndergade er på mange måder et unikt sted med et unikt sortiment. Stemningen - du kommer til at føle den! 

Is-Kagen fokuserer på håndlavet isprodukter af høj råvarekvalitet samt i unik design. I den intime og hyggelige café, både inde og ude, kan du nyde iskager, ispinde, cookies, milkshakes, dejlige belgiske vafler, velsmagende og kølige sommervine mm, ligesom du kan købe helt speceille gavepakninger til den/dem, du holder af. 

Mærk stemningen - ja du kommer til at føle den! Tjek gerne det store billedgalleri herover. Klik på pilen til højre. 

Bliv medlem af Is-Kagens populære fordelsklub.
Ved et besøg hos Is-Kagen er risikoen for at blive afhængig ganske stor! Derfor vil et medlemskab af Is-Kagens fordelsklub klart være en fordel for dig. Du vil både spare penge og få muligheden for først at smage de nye varianter, samt som velkomst en GRATIS jordbær softice. 

Klik her, tilmeld dig og få GRATIS jordbær softice.

Dessert til festen, receptionen og jubilæet
Den smagfulde is fra Is-Kagen er den perfekte afslutning på menuen til festen, receptionen eller jubilæet. Is-Kagen sætter en ære i at gøre sit håndværk med kvalitet og naturligvis gøre desserter og alt hjemmelavet is dejlig smagsfuldt. 

Til firmafest, konfirmation, rund fødselsdag, bryllup, dåb eller blot til selvforkælelse? Skriv en mail eller ring, så rådgiver Is-Kagen dig gerne!

100% ærlighed er vigtigt
Is-Kagen er 100% ærlige om lækkerierne og deres indhold. Indehaveren Mark har en baggrund som kok på nogle af landets fineste restauranter, det ses. føles og smages fuldt ud, når du første gang og gentagne gange smager på den skønne is.  

Læs her.

Vi ses i butikken i Graven 3, 8700 Horsens eller shop online på www.is-kagen.dk 

iskagen_bund_best-of-horsens.png


Følg med på Facebook

bubble