Udlev dine indretningsdrømme hos HTH i Horsens

Går du med tankerne om en gennemgribende renovering af dit køkken – eller er du i den heldige situation, at du selv kan være med at designe køkkenet i din nybyggede bolig, er HTH i Horsens et rigtigt godt sted at starte.

Hos HTH Horsens finder du et væld af køkkenmodeller i forskellige designs og materialer, og er du mere forvirret end godt er, så står et yderst kompetent personale klar til at guide dig. Hos HTH i Horsens tager man kunderne, så at sige i hånden og hjælper med inspiration og gode råd fra start til slut. Det er helt afgørende for personalet, at når du har valgt HTH som din sparringspartner, får indfriet dine individuelle ønsker om design og funktionalitet. Og så gør man også en dyd ud af holde sig inden for dit budget.

Skræddersyede løsninger

Hvad enten du er på jagt efter skræddersyede løsninger inden for HTH køkken, bad eller garderode, står HTHs dygtige og specialiserede konsulenter klar til at guide dig, så du får netop den løsning, som løser dine individuelle ønsker og behov.

Book et gratis designmøde og du får kompetent og professionel vejledning til dit nye badeværelse eller din nye garderobe.

Hos HTH er de dygtige konsulenter altid klar til at hjælpe dig med en uforpligtende snak, om netop dine individuelle ønsker og behov. Og så du naturligvis også altid komme forbi butikken på Vejlevej og se HTHs store udvalg inden for køkken-, bad- og garderobeløsninger.

Det ligger dybt i HTH-dna’et, at alle får samme personlige og topkvalificerede betjening, hvad enten man er privat kunde, en boligforening eller et stort ejendomsselskab.

hth-personale.jpg

 


Følg med på Facebook

bubble