Holte Vinlager i Horsens - gode vine siden 1981

1981 var en ganske særlig årgang. Det var nemlig det år, hvor Karlin Nielsen startede Holte Vinlager, på Kongevejen i Holte. Kalle, som han hedder i daglig tale, valgte dengang at skifte sin købmandsforretning ud med en ny tilværelse som vinhandler.

I Holte Vinlager på Nørregade i hjertet af Horsens er der en helt speciel stemning og atmosføre. Sanserne bringes i spil, uanset om det er rød- eller hvidvin, rose, cognac, rom eller whiskey. Facaden i bindingsværk passende til Holte Vinlagers farver, giver en forsmag på, hvad der venter indenfor. 

Udover butikken i Horsens består Holte Vinlager af 15 unikke butikker fordelt over næsten hele landet. Kalles tre sønner og de øvrige butiksejere driver i dag virksomheden videre med samme passion og købmandskab, som faderen havde.

Kvalitet til gode priser

Der er altid fokus på god kvalitet, udvikling af nye spændende produkter og service i særklasse. I butikken og i webshoppen finder du alle Holte Vinlagers vine, samt et omfangsrigt sortiment af spiritus og specialiteter.

Ydermere findes der også et bredt udvalg af vingaver til både private og til virksomheder. Køb Holte Vinlagers skønne vine i butikken i Nørregade eller online, du vil altid blive mødt af et veloplagt personale. På webshoppen vises grundsortimentet af spiritus og specialiteter. I butikken findes et langt større udvalg.

At handle hos Holte Vinlager

For dig som kunde er det muligt at handle hos os i vores butikker og på vores webshop. I butikkerne bliver du mødt af et altid veloplagt personale, som gennem viden og højt humør vil rådgive og vejlede dig efter bedste evne. Foretrækker du at handle i vores webshop, vil du opleve, at den er enkel og brugervenlig at navigere i.

Vi er passionerede og tager ansvar for, at du får en god oplevelse. I kraft af vores oprigtige interesse og faglighed håber vi, at du får lyst til at vende tilbage og anbefale os til dem, du kender.

Et klart budskab fra indehaver Max Hansen, Holte Vinlager i Horsens. Max har en baggrund som bl.a. pædagog og maskintekniker. I de sidste 15 år har Max interesseret sig så meget for vin, rom og whiskey, at lysten til at starte sin egen vinhandel voksede. At arbejde med sin lidenskab og passion er livskvalitet for Max Hansen. 

Gratis udbringning

Holte Vinlager bringer varer gratis ud i hele postnummer 8700, hvis købet overstiger 36 flasker. 

 

13729029_1302684589771868_6906290475969338913_n.png


Følg med på Facebook

bubble