helse-STEDET i Horsens er vejen til din velvære.

helse-STEDET i Løvenørnsgade i Horsens er et sted fyldt med dygtige behandlere, god karma, godt humør, positive energier og en bred vifte af behandlingsmuligheder.

Læs om Horsens Helsemesse her.

Karen Knudsen er kvinden bag idéen at samle en række dygtige og kompetente behandlere i helse-STEDET. Hun driver selv i huset KK Healing & Terapi.

Karens hænder er en gave til mennesker, der er præget af en travl og stresset hverdag. Hænderne er Karens værktøj, fyldt med en varme og kraft, der er behagelig og healende. 

KK Healing & Terapi tilbyder psykoterapeutiske samtaler, access bars healing, intuitiv healing, healingsmassage, gua sha bindevævsmassage, kropstest, D-tox spa fodbad og udrensning og clairvoyance. 

På helse-STEDET er der fast tilknyttet 4 behandlere, der hver især arbejder på, at yde netop dig, den form for behandling, som du har brug for.

helse-STEDETs behandlere tilbyder mange forskellige behandlingsmetoder, bl.a.:

Klang massage og terapi - Reiki healing - Lth healing - Coaching - Allergi behandling - Tankefelts terapi - Energibevidsthedsterapi - Kropsterapi - Intuitiv healing - Gua cha bindevævsmassage - Healing/energi massage - Psykoterapi - Håndlæsning - Blindtegning - Meditation - Mindfulness - Dtox udrensning - Laserbehandling - Tensbehandling - Smertebehandling - og mange forskellige kurser.

Tøm rygsækken - et oprydningsforløb på 9 uger
helse-STEDET tilbyder et 9 ugers forløb med fokus på at rydde op i dit indre og at genskabe kontakten med til dig selv. Behandlingen foretages af Karen Knudsen, Ulla Schrøder og Brian Langvad Johansen, der hjælper dig med at slippe de begrænsninger og overbevisninger, du sætter for dig selv.

Tilmelding til Karen på mobil 2670 3976, Ulla på 2127 0037 og Brian på 3033 0660.   

Behandlere på helse-STEDET:

 

BMS Akupunktør v. Lone Knudsen
Besøg Lone her (kommer snart)

Klinik Body & Health v. Ulla Schrøder 
Besøg Ulla her

KK Healing & Terapi v. Karen Knudsen
Besøg Karen her
www.kkhealing.net 

 

 


Følg med på Facebook

bubble