Bedre service og gladere bilister efter et besøg hos Hatting Bilcenter

Som dit lokale AutoMester værksted går Hatting Bilcenter meget langt for vores kunder, vi hjælper gerne hele vejen – vi arbejder nemlig for, at få flere glade bilister.

Indehaver Jimmy Dahl og de kompetente mekanikere er kvalificeret til at tage os af alle bilmærker. Det betyder, at vi er godkendt til at udføre serviceeftersyn og reparation, uanset bilmærke eller årgang på bilen.

De biler, der kommer på vores værksted, er derfor en skøn forening af ældre og helt nye biler. Mange kunder har nemlig allerede fundet ud af, at nyvognsgarantien bevares, når blot alle serviceeftersyn overholdes og du får et AutoMester stempel i servicebogen.

Hvad kan vi gøre ved din bil?

Dit lokale AutoMester-værksted vil gå meget langt for kunderne. Fra det øjeblik du kommer ind på vores værksted, og til du igen er flot kørende på vej ud i verden – vi hjælper dig hele vejen! Det er nemlig vores mål at skabe flere glade bilister på det danske vejnet.

Dit AutoMester-værksted er naturligvis garant for, at de reservedele og det udstyr, der bliver brugt under reparation eller montering, er af topkvalitet. Samtlige leverandører er blevet vurderet med stor omhu, og er udvalgt efter deltaljerede forskrifter. Dermed er du sikker på, at du får kvalitet til den helt rigtige pris hos AutoMester.

Her på værkstedet har vi en stab af kompetente medarbejdere, som står på spring for at hjælpe dig hele vejen. Vi er nemlig løbende under uddannelse, så vi hele tiden er opdaterede omkring udviklingen – og så vi dermed bliver endnu bedre til vores arbejde.

Så kig ind til os og find ud af, hvor meget AutoMester rent faktisk kan gøre for dig og din bil!

Vi glæder os til at se dig!


Åbningstider

Mandag - torsdag kl. 07.30 - 16.00
Fredag 07.30 - 14.00

Lørdag - søndag 
Lukket/Efter aftale
 


Følg med på Facebook

bubblemedia