Ren "pizzalove" hos Gorm´s i de skønneste omgivelser i Hestedamsgade.  

Gorms’ slog dørene op til den imponerende og store restaurant i 2 etager, med gårdhave og orangeri, den 15. april 2019. I den gamle købstad Horsens' hyggelige latinerkvarter, Hestedamsgade 13-17, serveres der pizzalove med en forkærlighed for italienske råvarer. 

Den nye restaurant i Horsens er den 11. Gorm’s restaurant i Danmark og med plads til 150 spisende gæster én af de største. 

Restauranten byder på alt fra de berømte Gorm´s pizze med tynde surdejsbunde og klassiske italienske råvarer, antipasti og hjemmelavede cocktails til brunch. 

Frokost, brunch, aften, dessert, take-away er altid varmt, velsmagende og smukt serveret. 

Når vejret tillader det kan den dejlige mad nydes i bedste sydeuropæisk stil, ved at tage plads i orangeriet eller gårdhaven, hvor der er plads til godt og vel 100 siddende gæster. 

Brunch hos Gorm´s er en succes

Lørdage og søndage fra 10.00 til 14.00 samt hverdage fra kl. 11.00 til 14.00 står i brunchens tegn, hvor Gorm´s giver de klassiske brunchtraditioner et twist a la Gorms specialiteter. Brunchen er bygget op omkring lækre italienske råvarer, der har fået et præg af moderne skandinavisk madlavning.

Private, selskaber, virksomheder og take-away

I de skønne lokaler i Hestedamsgade er alt muligt. Den romantiske date for to, for hele familien, for vennerne, for naboerne og for forretningsfolkene. Restaurantchef Signe Christiansen og hele teamet står klar til at give gæsterne en ægte Gorm’s oplevelse hvor værtsskab og smag er omdrejningspunktet. 

Menukortet er varieret med unikke smagsoplevelser til alle aldre. Restauranten kan rådgive om allergener og der er glutenfrie alternativer til alle pizze samt brunch.

 Kontakt Gorm´s på tlf. 6040 1215

Ved selskaber over 8 personer, skriv gerne til restaurantchef Signe Christiansen på mail:

signe@gormspizza.dk

Ønsker du at forære Gorm´s "pizzalove" til en du holder af, kan du købe et gavekort til Gorms her. 

Velkommen på Gorm´s - se menukortet hos Gorms her. 

Åbningstider: 

Mandag - torsdag kl. 11.00 - 22.00

Fredag kl. 11.00 - 23.00

 

Lørdag kl. 10.00 - 23.00

Søndag kl. 10.00 - 22.00


Følg med på Facebook

bubble