Sund kost, personlig træning og vejledning

Ring til Alexander på 28 400 405 for en uforpligtende samtale.

Alexander Simmenæs, der står bag Gør Danmark Sundere, er netop hjemvendt efter 2 ½ månedes studietur til USA. Alexander er EHFA Certified Personal Coach, og har selv trænet i 6 år med flere medaljer som kulminationen i 2014 - herunder DM-sølv i Mens Physique +178cm ved DM i MCH Arena i Herning. Desuden har han stor viden inden for kost, som sammen med træningen vil danne fundamentet i udviklingen af de enkelte medlemmer.

Det handler om at det skal være sjovt at leve sundt, det skal være udfordrende og det skal være givende. Det skal være noget man gør for sig selv sammen med andre. Gennem Alexander og de forskellige gæste- trænere, får du den ægte historie om hvad der skal til, for at finde en balance i sin psyke. En balance der leder dig hen mod et resultat ved at lære, at det er den konstante proces, der er nøglen til en bedre livstil.

FITTOGETHER er fremtidens fitnesshold, hvor målet er at lære sig selv at kende fysisk og psykisk, hvor vi samles i et fællesskab for at bidrage til hinanden, og møde nye mennesker der vil det samme som os selv. Vi har en træner, der styrer os i den rigtige retning, vi har et sted at få den hjælp og støtte der skal til, når vi sætter højere standarder, et fælleskab der vil DIT resultat lige så meget som sit eget, et hold der flytter sig eksplosivt i fitnessverdenen, fordi vi ender med at være dem, der sætter en ny standard for dfinitionen på fitness.

Alexander kæmper hver dag for at gøre Danmark sundere fra sin økologiske take away i Horsens - sammen med Team JarHouse.

bubblemedia