Cat Music rammer spot on på drømmen, vinyl og CD´er

For indehaver Per Christensen i Cat Music i Kattesund er det en livslang passion og lidenskab for musik, vinyl og CD´er, der fik ham til at opfylde drømmen om sin egen butik.

65 år og still going strong. Måske endda stærkere end nogensinde, fordi hverdagen nu fyldes med det Per er mest vild med, nemlig good old vinyl, cd´er og endda kassetter. Det er tid til retro og gamle dage, ved et besøg hos Per i Cat Music. 

Pensionisttilværelsen på stand by

Per Christensen har altid haft en drøm om at være herre i sin egen vinyl og CD butik. Som stor samler og tidligere ansat i samme branche, har lysten altid været der. At det skulle ske i en alder af 65 år, gør besøget hos Per til en ekstraordinær oplevelse og der er altid tid til en snak om danske og udenlandske bands. 

Butikken er fyldt med alt det bedste indenfor musik, fra 60´erne og frem til i dag. Som samler nåede Per næsten op på 20.000 plader, der dog efter et salg er reduceret til 5-6.000 plader, som nu står på hylderne i hans fine butik. 

Vinyl har fået sin nye ungdom og fylder mest i butikken, der også indeholder en CD-afdeling, samt nogle legendariske kassettebånd. Derudover special edition pakker fra mange store navne, ren guf for musiksamlere af enhver art. 

En trend også for de unge

Priserne ligger helt nede fra 15 kr. og op til flere tusinde for helt specielle værker. Mange unge har fået øjnene op for glæden ved at sætte en plade på sin pladespiller, hvilket glæder Per rigtig meget, for det bringer minderne tilbage på den musik, som Per og hans generation er vokset op med. 

Åbningstider: 
Man-fre kl. 13-17
Lørdag kl. 10-14

Velkommen hos Cat Music.
Per Christensen

Cat Music


Følg med på Facebook

bubble