Horsens Franske Café & Restaurant

....et lille stykke af Frankring, midt i Horsens!

De frankofile kan få styret deres lyst til det franske på café og restaurant Café Noisette i midten af Horsens.

Franske Christophe står i køkkenet og laver de lækre nordfranske crêpes lavet af boghvedemel. De fås i både salte og søde versioner og er meget populære.

Du kan også spise brunch, tapas og mere almindelige caféretter og om aftenen, er der også klassiske franske retter på kortet, som f.eks. bouillabaisse og foie gras terrine. Café Noisette importerer selv flere varer fra Frankrig, bl.a. boghvedemel og cider.

Glutenfri

Café Noisette har flere glutenfri tilbud til gæsterne, bl.a. fordi boghvedemel, der bruges til nogle af pandekagerne, ikke indeholder gluten, men der er også flere andre glutenfrie muligheder på kortet.

"Vi sætter stor pris på høj kvalitet samt friske råvarer, vi vil ikke være de bedste, men vi vil gerne være anderledes. Derfor laver vi alle vores saucer, supper, dressinger mm. helt fra bunden. Vi er et frisk team som er stolte af det vi laver, og som de eneste i byen kan vi præsentere GLUTENFRIE retter så som Brunch, burgere, pandekager, dagens hjemmebag og cookies til kaffen - kun fantasien sætter grænser hos os!
Så kom ind og nyd den dejlige personlige atmosfære fordelt på to etager eller nyd vores lækre sydvendte terrasse, når vejret tillader det. Alle er velkomne..."

BOOK DIT BORD HER


Følg med på Facebook

bubble