Emma´s Ismejeri
- vi er Bytorv Horsens

Emma´s Ismejeri tilbyder lokal is lavet med den bedste kvalitet, altid af 100% friske friske råvarer og fyldt med smag og kærlighed.

Emma´s Ismejeri er beliggende på torvet i Bytorv Horsens, i den sydlige ende med rulletrappe opgangen lige foran sig. Emma´s Ismejeri bliver helt sikkert, med lækkerier til alle aldre, sommerens helt store hit.

Hvem er Emma?
Emma er en af ejernes hund. Det startede sidste år i sommerferien med Emma´s Ismejeri på Søndergade i Vejle, nu er turen kommet til Horsens - ja også på Søndergade! 

Det er Lærke Juul Boserup og Regitze Grønfeldt, der sørger for at levere de bedste isoplevelser og den bedste service, når du næste gang besøger butikken. 

Et ægte isparadis fra eget mejeri
Emma´s Ismejeri tilbyder en lang række lækre hjemmelavede isvarianter, altid med frisk mælk og fløde, der gør smagen ekstraordinær skøn. Derudover tilbyder Emma´s Ismejeri produkter og services, der er perfekte som et tilbehør til isoplevelsen.

Alle Emma´s bubble vafler, vaffelbites og belgiskevafler er frisklavet og tilføjer en sprød og luftig konsistens til isen, ligesom frappé’en og milkshakes er perfekte som en kølig og forfriskende drik til at nyde sammen med isen.

Hvis du som gæst hos Emma´s Ismejeri er på udkig efter en sød snack, så tilbydes der flere varianter af den hjemmelavede brownies, som vil tilfredsstille alle søde tænder!

Emma´s tilbyder også forskellige størrelser af vores isbægere samt traditionelle isvafler med kugler af vores hjemmelavede is, så du kan tage isen med på farten. 

Dessertvogne til festlige lejligheder
Hos Emma´s Ismejeri er det også muligt at leje en velindrettet dessertvogn til festlige lejligheder som bryllupper, fødselsdage, jubilæer, receptioner og firmafester m.fl. 

Ring til Emma´s Ismejeri for booking af en dessertvogn: +45 2515 0407

På billedet foran butikken ses Regitze Grønfeldt. 

ismejeri-emma.png

 


Følg med på Facebook

bubble