Café A - vi er Bytorv Horsens.

Café A i det moderniserede Bytorv Horsens tilbyder en velsmagende brunch, special frokost tilbud, et dejligt aften a la carte menukort og alle former for drikkevarer. 

Café A i Bytorv Horsens er den højeste beliggende café og restaurant i Horsens, med en smuk udsigt udover den sydlige del af Horsens. 

På Café A er det også muligt at nyde sin mad og drikke udenfor på en velindrettet og hyggelig restaurant, der er placeret med udsigten over sydbyen. 

Menukortet hos Café A er fyldt med velsmagende retter, med en stor brunch med alt mulig godt, en dejlig frokost, a la carte til lidt senere på dagen - og sidst men ikke mindst skønne tilhørende vine og drikke.

Her finder du hele Café A´s velsmagende menukort - klik her.

Den alternative café.
Hos Café A er der plads til alle. Du vil aldrig gå sulten fra Café A, hvor der er mad til enhver smag og ønske. Hvis du er sulten efter en dejlig og stor brunch, en salat, en streak, en sandwich eller et stykke kage til kaffen, så er Café A det rette sted for dig og din familie.

Alt under ét tag. 
Café A er yderst velegnet til et pitstop efter shoppingturen i Bytorv Horsens. Med store markante aktører som Kids Coolshop, H&M og Sport24, tæt på caféen, alle beliggende på 1. sal, så kan det hele kombineres til den bedste oplevelse. Der er altid godt vejr og vindstille - det er de bedste forudsætninger for en dejlig shopping oplevelse. 

Med 30 butikker og spisesteder samlet under ét tag, er Bytorv Horsens en kæmpe gevinst for Horsens og for detailhandlen i midtbyen. 

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Café A på 1. sal i Bytorv Horsens.

Åbningstider i Café A
Mandag – torsdag kl. 10 – 21
Fredag kl. 10-21
Lørdag kl. 10-21
Alle søndage kl. 10-20

Let tilgængelig P-forhold i Bytorv Horsens.
Bytorv Horsens har en parkeringskælder med plads til 150 biler.

Adressen til P-husets indgang er Løvenørnsgade 4-6, 8700 Horsens.

Åbningstider i P-kælderen:
Mandag – Fredag 7.00 – 22.00
Lørdag 9.00 – 22.00
Søndag 10..00 – 22.00*

Alle veje fører til Bytorv Horsens i hjertet af Horsens.
Besøg Bytorv Horsens her.

caf-a-i-bytorv-horsens-best-of-horsens-bundbannerjpg.png


Følg med på Facebook

bubble