BigBoys er butikken til store dejlige og moderne mænd. 

Indehaver af BigBoys Lotte Bøgelund er den bedste vært for byens, kommunens, Jyllands og Danmark store mænd - velkommen til 5-stjernet service i den skønne butik på Aaboulevarden 86A i Horsens. 

Big Boys og BigBoys.dk er beliggende på Aaboulevarden i Horsens med parkeringspladser lige udenfor døren. Derfor er det altid let at handle hos Lotte, der blandt sine kunder og gæster er kendt for at yde en 5-stjernet service, uanset om det er ansigt til ansigt i butikken eller om det er online shopping i Bigboys webshop. 

Butikken er fyldt med skønne varer til de store mænd, det samme er webshoppen. I butikken findes mærkevarer som Jack & Jones +size, IQ Sox, Klazig, Bosswik m. fl. Ved køb i webshoppen følger der altid en lakridspibe med i købet, noget de fleste mænd godt kan lide. Sådan tænker Lotte hele vejen rundt, når kunden skal iklædes og have en god oplevelse. 

Specialiteter hos BigBoys. 
Udover tøj i mange versioner, så findes der specialiteter til mænd som bælter, seler, caps - og øl fra to forskellige bryghuse. Det er fra Silkeborg Bryghus og fra Grauballe Bryghus, lige fra velsmagende alkoholfrie øl til jagtøl.

Lottes historie
Lotte Bøgelund blev ramt af en arbejdsskade, som betød, at hun valgte at starte en webshop. Ret hurtigt stod det klart, at kunderne efterlyste en fysisk butik. Så fda muligheden bød sig, besluttede Lotte at åbne butikken i de hyggelige lokaler på Aaboulevarden, endda med gode parkeringsmuligheder. 

- Til trods for mange bump på vejen i min opstart har jeg formået at gå fra 0 kunder i november 2020 til omkring 900 glade kunder i skrivende stund. Jeg har kunder i alle aldre, både helt ned fra 15 år og op til 87. Kunden på 87 år får hjemmebesøg, fordi jeg gerne vil gå den ekstra kilometer for kunden. Så skulle du sidde i samme situation, så tag endelig fat i mig, fortæller Lotte Bøgelund med begejstring i stemmen. 

Ved et besøg i BigBoys vil du opleve og mærke, hvor meget Lotte elsker at arbejde med mennesker, altid med et smil og med åbne arme og vigtigst af alt: gøre dem glade og tilfredse. 

- Derfor er det vigtigt for mig, at når kunder handler i min online shop, at de får samme service som hvis de havde været i butikken. Derfor skriver og vedlægger jeg en personlig hilsen til alle kunderne, samt medzsender en lille overraskelse, slutter Lotte Bøgelund.

Butikkens åbningstider:

Tirsdag - Fredag: 10.00-17.30
Lørdag: 10.00-14.00
Søndag - Mandag: Lukket

Link til webshoppen her. 

Har du spørgsmål eller ønsker, ring direkte til Lotte på 3029 0842. 

BigBoys


Følg med på Facebook

bubble