BigBoys er online salg til store dejlige og moderne mænd. 

Indehaver af BigBoys Lotte Bøgelund er den bedste online vært for byens, kommunens, Jyllands og Danmark store mænd - velkommen til 5-stjernet service i online butikken. 

Big Boys og BigBoys.dk er centralt beliggende på internettet! Derfor er det altid let at handle hos Lotte, der blandt sine kunder og gæster er kendt for at yde en 5-stjernet service ved online shopping i Bigboys webshop. 

Webshoppen er fyldt med skønne varer til de store mænd, det samme er webshoppen. I butikken findes mærkevarer som Jack & Jones +size, IQ Sox, Klazig, Bosswik m. fl. Ved køb i webshoppen følger der altid en lakridspibe med i købet, noget de fleste mænd godt kan lide. Sådan tænker Lotte hele vejen rundt, når kunden skal iklædes og have en god oplevelse. 

Specialiteter hos BigBoys. 
Udover tøj i mange versioner, så findes der specialiteter til mænd som bælter, seler, caps - og øl fra to forskellige bryghuse. Det er fra Silkeborg Bryghus og fra Grauballe Bryghus, lige fra velsmagende alkoholfrie øl til jagtøl.

Lottes historie
Lotte Bøgelund blev ramt af en arbejdsskade, som betød, at hun valgte at starte webshoppen. 

- Til trods for mange bump på vejen i min opstart har jeg formået at gå fra 0 kunder i november 2020 til omkring 900 glade kunder i skrivende stund. Jeg har kunder i alle aldre, både helt ned fra 15 år og op til 87. Kunden på 87 år får hjemmebesøg, fordi jeg gerne vil gå den ekstra kilometer for kunden. Så skulle du sidde i samme situation, så tag endelig fat i mig, fortæller Lotte Bøgelund med begejstring i stemmen. 

Webshoppens åbningstider: 

Link til webshoppen her. 

Har du spørgsmål eller ønsker, ring direkte til Lotte på 3029 0842. 

BigBoys


Følg med på Facebook

bubble