Manja forhandler sundhedsskoen Arcopedico

Arcopedico producerer superbløde og lette komfort sko i topkvalitet. Det enestående ved Arcopedico er, at skoen tilpasser sig foden. 

Hos Manja på Ormhøjgårdvej præsenteres et bredt udvalg af alle de dejlige sko fra Arcopedico. 

Både sålen og overstykket i Arcopedico sko har en enestående fleksibilitet, der sikrer, at skoen næsten aldrig trykker eller strammer om foden. Arcopedico skoene tilpasser sig fødderne og har samtidig den evne, at de støtter dagen igennem, så fødderne aflastes og afstresses. På den måde opnås optimal komfort og på længere sigt, sundere fødder.

En af hemmelighederne bar Arcopedicos unikker komfort er den specielle sål. Sålen understøtter fødderne på en sådan måde, at der opnås en anatomisk korrekt kropsholdning, hvorved både fødder, ben, lænd og ryg aflastes. Resultatet er, at ømhed og træthed minimeres og i bedste fald forsvinder.

Om Arcopedico
Arcopedico blev grundlagt i 1966 af Elio Parodi, der var professor i anatomi og ergonomi. Professor Parodi ́s mål var, at udvikle en sko, der kunne opfylde kroppens behov for støtte og komfort. Efter at have rådført sig med en svensk professor i ortopædi skabte Elio Parodi det første par Arcopedico sko, den såkaldte Classic Sec. Skoen blev en stor succes og er i dag mere end 50 år efter premieren stadig en af de mest solgte modeller fra Arcopedicos kollektion.

Arcopedico skoens unikke design bevirker
- dens tilpasning til foden, så skoen støtter og ikke strammer om foden
- fordi skoen er fremstillet af bløde og smidige materialer
- at kroppens vægt fordeles ligeligt over hele fodsålen
- så ingen områder belastes unødvendigt
- fordi sålernes dobbelte svangstøtte sikrer dette
- en korrekt gangafvikling og kropsholdning, hvorved fødder, ben, lænd og ryg aflastes, så ømhed minimeres
- fordi sålernes dobbelte svangstøtte betyder smidige og lette såler


Se hele kataloget her.

arcoleeds14884723_102445306899527_6273118628924853058_o.jpg


Følg med på Facebook

bubble