Andelsboligforeningen Odinsgaard

Et varieret udbud af lejeboliger

Andelsboligforeningen Odinsgaard, Horsens, har boliger beliggende her i byen, Østbirk, Egebjerg, Gedved, Hovedgård og Søvind.

Vi kan samtidig tilbyde ungdomsboliger tæt på flere af de store uddannelsesinstitutioner i Horsens. Derudover har vi en række ældreboliger, som udlejes efter aftale med Horsens Kommune. I 2012-13 har vi opført et nybyggeri på Egebjerg Bakke bestående af 60 boliger, både som dobbelthuse og etagebyggeri.

Andelsboligforeningen Odinsgaard er startet i 1940 og har i mange år gennemført både nybyggeri og renoveringsopgaver. Derfor kan boligforeningen tilbyde sine medlemmer et varieret udbud af lejeboliger. Udlejning sker efter venteliste. Det er boligforeningens politik, at alle ejendomme og lejligheder holdes i en god stand, så beboerne føler, at deres lejlighed er i orden. Boligforeningen har desuden et team på ca. 40 medarbejdere, der sørger for, at beboerne får en engageret og professionel service i det daglige.

Fordele:
Når du bor til leje, har du en lang række fordele. Du flytter ind i en nymalet lejlighed, som oven i købet kan være et helt nyt byggeri. Viceværten tager sig af al den udvendige vedligeholdelse, ligesom varmemesteren er lige i nærheden til at tage sig af eventuelle problemer med vandhane, radiator eller lignende. I en lejebolig oplever du derfor ingen uforudsete udgifter til vedligeholdelse af boligen, så udgiften til boligen er den samme hver måned.

Der er heller intet værditab på boligen, når du gerne vil flytte igen.

Som beboer i en almen boligorganisation som Odinsgaard har du mulighed for at gøre brug af råderetten, hvilket giver mulighed for at indrette boligen efter egne ønsker og behov, som dog skal godkendes af boligorganisationen. Boligændringer finansieres af beboeren selv.

Er du interesseret i en bolig i Andelsboligforeningen Odinsgaard, kan du indmelde dig via vores hjemmeside www.odinsgaard.dk eller ved henvendelse til kontoret på Spedalsø Torv.

bubble