Din lokale mægler i Horsens - Agriteam Horsens / Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj

Bag ejendomsmæglerfirmaet Riishøj, som er en del af Agriteam, står et kompetent og erfarent hold med speciale inden for salg af landbrugsejendomme, herunder produktionsejendomme, hesteejendomme, lystejendomme, nedlagte landbrugs-ejendomme og ikke mindst større og mindre liebhaverejendomme.

Med mere end 30 års erfaring er Agriteam Horsens v. Peder Riishøj klædt rigtigt på til at sikre dig den bedste rådgivning i forbindelse med vurdering og salg af din ejendom.

Altid opdateret og målsætning
Agriteam Horsens følger markedet tæt og holder sig altid opdateret omkring de nyeste tendenser, samt altid orienteret om de nye love og regler, som har betydning for de typer ejendomme, som holdet hos Agriteam arbejder med.

Målsætningen er at bevare lange relationer til alle kunder, og altid arbejde ud fra at give kunden den bedste rådgivning og ultimative service.

Horsens og hele det østjyske område
Forretningens geografiske udgangspunkt er det østjyske, med nordligste område op mod Århus, det sydligste til Fredericia og vestligste ud mod Give. Vores kontor ligger i Hatting, lidt uden for Horsens.

Vil du købe eller sælge, eller blot have en vurdering af din ejendom, er du altid velkommen til at kontakte Agriteam Horsens v. Merethe, Chris og Peder til en uformel snak om dine muligheder.

Agriteam Horsens / Ejendomsmæglerfirmaet Riishøj  
Merete Schwartz, Chris Kjær og Peder Riishøj
Ring 7565 3289


Følg med på Facebook

bubble