7. januar 2021

Roesgaard bevæger sig med sundhedstiltag aktivt ind i 2021

Roesgaard har ansat topsejleren Christian Kamp til at implementere sundhedstiltag. 

Det er veldokumenteret, at sunde medarbejdere er guld værd for en virksomhed, og både fysisk og psykisk velvære fremmer arbejdsglæde, bedre performance og mindre sygefravær. Derfor har Roesgaard tilknyttet Christian Kamp, tidligere topsejler og -atlet, til at sikre, at medarbejderstaben er i god form. 

Christians opgave bliver at understøtte Roesgaard-holdets sundhedsadfærd, så medarbejderne lærer at træffe de sunde valg og tage ansvar for det gode og sunde arbejdsliv.

Løftede pegefingre og sundhedsfanatisme har ingen effekt i implementeringen af sundhedstiltag med vedvarende livsstilsændringer, og for at tiltagene skal give mening, er der brug for en klar og tydelig strategi. Det kan Christian hjælpe Roesgaards medarbejdere med.

42-årige Christian har været professionel sejler siden 2004 og gaster for både Prada og Artemis i America’s Cup, der er sejlsportens svar på Formel 1. Han mestrer arbejdet med strategi og koordination og har prof rutine i at sejle og arbejde med større hold, så han glæder sig til at lære Roesgaard og medarbejderne bedre at kende.

- Jeg glæder mig meget over at få muligheden for at arbejde med Roesgaard. Det er en rigtig spændende virksomhed med et stærkt DNA, som har vist sig frem på bedste vis i mange år. Jeg vil gå ydmygt til opgaven, og jeg håber, at jeg med mine erfaringer kan bidrage positivt til virksomhedens flotte udvikling, siger Christian.

Besøg Roesgaard her på BEST OF Horsens - her finder du også alle kontaktdata. 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble