6. februar 2019

SPORTSBOOM I HORSENS 

HIC´s basketherrer vandt suverænt pokalfinalen, HH Elite´s håndbolddamer er på vej tilbage i den bedste liga og AC Horsens ligger godt placeret i Superligaen...

Det er ikke kun i basketball, håndbold og fodbold at Horsens markerer sig stærkt, det sker også i en række andre sportsgrene. Der venter et utroligt spændende forår med masser af store sportsoplevelser. 

HIC´s basketherrer tog forleden pokaltitlen ved at vinde med de suveræne cifre 105-70 over Svendborg Rabbits. Et proppet Forum Horsens blev klædt i guld og champagnen kunne flyde - og drikkes. I grundspillet PRO A i basketligaen indtager HIC en flot 2. plads efter Bakken Bears og vil med sikkerhed spille med om DM-titlen. Næste hjemmekamp i Forum Horsens er fredag den 8. februar kl. 18.45 mod netop førerholdet Bakken Bears. 

HH Elite´s håndbold kvinder er på vej tilbage i landets bedste række. HH indtager 1. pladsen tæt forfulgt af SønderjyskE, der er tre points efter Horsens pigerne. En tilbagevenden til ligaen bringer store minder frem, fra dengang HH prægede toppen af dansk håndbold. Næste hjemmekamp i Forum Horsens er den 17. februar kl. 15 mod Gudme.  

AC Horsens tager på søndag ude mod Hobro hul på forårssæsonen. I aftes afviklede AC Horsens i overværelse af 1500 fans og sponsorer Kick-off i Forum Horsens. Klubbens 25 års jubilæum blev fejret med nostalgiske tilbageblik, ny spilletrøje, ny hovedsponsor og hele truppen blev præsenteret. Første hjemmekamp er søndag den 17. februar kl. 12 på CASA Arena. De lokale fodboldhelte indtager 8. pladsen i Superligaen og med blot 6 kampe inden slutspillet, kan alt ske. 

Du kan her på BEST OF Horsens altid finde klubbernes kampe

Foto HIC: www.svantebrink.dk 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia