28. august 2018

Sinnerup satser stort på nyt tøjområde

Sinnerups chef Trine Thorhauge ser frem til modeshow i stedets nye tøjafdeling - en afdeling i forretningen, som hun har store forventninger til.

Sinnerup kan mere end boligtilbehør og møbler. Også tøj er blevet et af de områder, butikken er begyndt at satse stort på, fortæller butikschef i Sinnerup Horsens, Trine Thorhauge, mens hun viser rundt i den nyistandsatte forretning på hjørnet af Jessensgade og Hestedamsgade.

Trine Thorhauge forklarer, at tøjafdelingen er tænkt som et område i forretningen, hvor modeglade kvinder kan finde inspiration og køber tøj til både hverdag og fest.

- Vi har oprustet området, for der er potentiale i tøj, og afdelingen trængte til et løft. Mit ønske er at signalere, at man med rette kan begive sig herind og finde lækkert og virkelig smart tøj. Vi vil være et fortrukket sted for folk at shoppe mode, siger Trine Thorhauge.

Uddrag fra HorsensPosten artikel af: Line Kyed, 28. august 2018 kl. 10:26.
Billedekilde: Af Mette Mørk For Ugeavisen.dk

Læs hele artiklen her


OBS: NYT KATALOG UDE NU!

Vores store efterårskatalog er ude nu. 36 sider med fokus på gaveinspiration til efteråret samt lækker indretning af boligen og lækkert tøj til hverdag og fest. Få et gratis katalog med under armen når du shopper!

Besøg Sinnerup Horsens her

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia