3. marts 2020

Læn dig tilbage og nyd påsken!

Få din påskefrokost fra Beringsslagteren - klar til at spise!

Det kolde er på fade og det lune i varmekasser. Husk enten at købe brød hos din lokale bager eller at bestille det som tilkøb hos Beringsslagteren. Se menuen og dine tilkøbsmuligheder her:

Påskefrokost menu 2020

  • Hvide sild m/ karrysalat
  • Røde sild m/ løgringe og kapers
  • Fiskefilet m/ hjemmerørt remoulade og citron
  • Hjemmelavet leverpostej m/ sprød bacon og champignoner
  • Hjemmelavet hønsesalat m/ asparges, sprød bacon og purløg
  • Hjemmelavet frikadeller m/ rødkål
  • Æg/rejer m/ asparges-dressing

Kuvertpris 149,95,- 
(min. 6 kuverter)

Tilvalg

  • Brød og smør 14,95,-
  • Lammeculotte på kartoffelbund m/ parmesan 39,95,-
  • Koldrøget laks m/ æggestand og frisk purløg 29,95,-
  • Røget ørredfilet på salatbuket m/ rød dressing 19,95,-
  • 3 slags pålæg anrettet på fade m/ diverse tilbehør 29,95,-
  • Mørbradbøf m/ champignon a la crème 34,95,-
  • Stegt lun ribbensteg m/ rødkål 24,95,-
  • 2 slags ost m/ saltmandler og oliven 29,95,-

Køkkenet har åbent for mad ud af huset hver lørdag til kl. 17:30, søndage efter aftale.

Åbningstider for afhentning af mad ud af huset i påsken:

Skærtorsdag (9/4) 10:00-12:00
Langfredag (10/4) 10:00-12:00
Påskelørdag (11/4) 10:00-17:30
Påskedag (12/4) 10:00-12:00
2. påskedag (13/4) LUKKET

Bestillingsbetingelser

Termokasse 
depositum pr. stk. 150,-
Plastkasse 
depositum pr. stk. 150,-

Menuen kan bestilles pr. mail eller på tlf 75601601 - husk at bestille i god tid!

Beringsslagteren ønsker alle en god påske

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble