26. oktober 2018

GENNEMMODERNISERET VILLA MED SUPER KÆLDER

RealMæglerne i Horsens præsenterer dette dejlige hus med en skøn beliggenhed på Solvej i Horsens.

På Solvej, på en af byens højest beliggende grunde, ligger denne fantastiske villa. Villaen er gennemgribende moderniseret fra kælder til kvist. Især kælderen har fået den helt store tur og bruges i dag som en naturlig del af boligen.

Fra pejsestuen er der udgang til husets store sydvest vendte træterrasse. Fra terrassen er der en storslået udsigt ned over byen - med markerne og Ejer Bavnehøj i baggrunden.
Med villaen følger en stor grund udlagt i græs, og der er 2 gode parkeringspladser på matriklen.
Fra villaen er der 5 min. gang til centrum og Forum Horsens, og banegården nås på 10 min. Ligeledes er man i gåafstand til naturen ved Nørrestrand. Samtidig er der let adgang til motorvejs nettet, så Århus og Vejle vil kunne nås på ca. 30 min.

Indretning stueplan: Entre. Garderobe med nedgang til kælderen. Stort køkken alrum med plankegulv. Stue i åben forbindelse med pejsestuen. Pejsestue med klinkegulv og udgang til stor træterrasse. Værelse. Toilet. Indretning kælder: Trappegang. Depotrum. Teknikrum. Disponibelt rum/påklædningsrum. Stort vaskerum med udgang til haven/P-området. Stort disponibelt rum, der bruges som opholdsrum.

Stor nem have udlagt i græs og P område.

En rigtig dejlig villa beliggende i et attraktivt kvarter - en villa vi meget gerne viser frem.
Kontakt RealMæglerne Horsens Syd på tlf. 72 16 17 00 eller horsens@mailreal.dk og bestil en fremvisning.

Se huset her

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubblemedia