26. november 2020

Hos Sinnerup i Horsens får du 20% fratrukket på alle dine køb, undtagen møbler. 

Sinnerup i to etager lokker med 20% på allle varer, dog undtagen møblerne, som har til huse på 1. sal. 

Sinnerup spiller selvfølgelig med, ved at afholde Black Week med gode rabatter at hente. Mange af årets julegaver kan købes under et tag, nemt, hurtigt og sikkert. 

Om sinnerup

Livsstil, kvalitet og design. Det er hjertet i Sinnerup og har været det siden Poul Sinnerup åbnede sin første butik i Holstebro i 1971. Selvom det snart er 45 år, siden de første forventningsfulde kunder trådte ind i butikken, er konceptet det samme som dengang. Vi vil præsentere dig for det ypperste indenfor livsstil og boligindretning. Vi vil være din inspirerende samarbejdspartner. Du skal komme ned til os når du savner inspiration, er på udkig - eller bare gerne vil hyggesnakke om tidens trends.

Vi har altid tid til dig.

Tid er kvalitet

For os er kvalitet den fornemmelse, du har i maven, når du går ud af vores butik. Savnede du vejledning? Virkede personalet fortravlet? Så har vi fejlet. Vi mener det virkeligt, når vi siger, at vi er her for dig. Du skal glæde dig til at komme i Sinnerup. Det skal være en fornøjelse at træde ind over vores dørtrin. For det er her du bliver præsenteret for tidens mest aktuelle brands, finder gaven til venner, dine børn, partneren - eller måske dig selv!

Vi forhandler inspiration, fornøjelse og minder. Vores udvalg skal kunne inspirere dig, glæde dine nære og stå som minder om en god aften eller en kærlig tanke for eftertiden.

Besøg Sinnerup her på BEST OF Horsens og vi viser dig vejen...!

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble