25. maj 2016

Trøffel & Vin på Fugholm

Restaurant Fugholm & Wine Traveller inviterer til winemakers dinner fredag d. 10. juni kl. 18.30!

Menuen hylder den danske sommer i smuk symbiose med spændende topvine og friske trøfler fra byen San Miniato i Toscana. Vi præsenterer vine fra producent Pietro Beconcini, der udover klassiske Chianti og top Sangiovese, også producerer to flotte vine på den spanske drue Tempranillo. Druen dyrkes i den fossilrige jord, i det mere milde klima i Toscana, der giver en helt unik vinoplevelse.

Trøffelproducenten Gemignani har medbragt helt friske sorte sommertrøfler til aftenens udvalgte retter, samt et lille udvalg af familiens andre produkter.

På aftenen deltager repræsentanter fra Vinhuset samt trøffelfamilien.

Menu:

Bruchetta med Gemignani´s trøffelprodukter
IXE, Tempranillo/Anticia Chianti, Sangiovese

Stegt havkat med hvide asparges & kapers sauce
Fresco di Nero, Tempranillo

Rosastegt kalveculotte med nye ærter, peberbacon, små kartofler & trøffelsauce
Pietro Chianti Reserva, Sangiovese/Vigna alle Nicchie, Tempranillo

Jordbær-Romanoff med vaniljeis
Vin Santo, Caratello

Pris: dkk 595 per person.

 

Tilmelding skal ske telefonisk på: 75620919
OBS: Kun 50 pladser til dette skønne arrangement!

Læs mere om Restaurant Fugholm

 

Tilbage til oversigten

Følg med på Facebook

Læs også

bubble